Broneeri online Kinkekaart
Massaažid

Herb® massaažipuhkus 90 min / 85 €

Herb Spa massaažipuhkus on täiuslik lõõgastus, mis kosutab keha ja turgutab meeli. Taimsete aroomidega rikastatud massaažiõli muudab massaaži meeleliseks ja nauditavaks. Pooleteise tunni jooksul on võimalus kogeda erinevaid massaaživõtteid, millest põhiosa on manuaalne lihaste lõõgastus. Massaažipuhkus toimib nii lihastele, nahale ja närvidele ning omab olulist stressivastast toimet. Massaaž kombineeritakse vastavalt kliendi vajadusele ning soovile ja on eelkõige lõõgastava toimega. Massaažil on ka mitmeid vastunäidustusi - kui kahtlete enda tervise heaolus, rääkige sellest palun meie terapeudiga.

Herb signatuur: kummel, kibuvits, rosmariin

Herb® klassikaline massaaž 30 min / 35 €; 60 min / 50 €

Taimsete aroomidega rikastatud massaažiõli muudab Herb Spa klassikalise massaaži meeleliseks ja nauditavaks. Massaaži käigus tegeletakse põhiosana manuaalse lihaste lõõgastamisega. Massaaž toimib nii lihastele, nahale, närvidele ja veresoontele ja omab olulist stressivastast toimet. Herb Spa klassikalist massaaži tehakse vastavalt kliendi soovile ja vajadusele kogu kehale. Samuti on 60 minutit kohaldatav ka selja - ja turjamassaažiks. Oskuslikult läbiviidud massaaž lõõgastab ja annab heaolutunde. Massaažihoolitsustel on ka mitmeid vastunäidustusi, kui kahtlete enda tervise heaolus, rääkige sellest palun meie terapeudiga.

Herb signatuur: rosmariin, kummel, kibuvits, päevalill

Spordimassaaž 60 min / 55 €

Spordimassaaž on keskmisest tugevamaks kohandatud massaažiliik, mis leevendab lihaspingeid ja parandab nahaalustes kudedes vereringet. Oskuslikult läbiviidud massaaž lõõgastab ja annab heaolutunde.

Herb signatuur: rosmariin, kummel, kibuvits, päevalill, tšilli

Meemassaaž 60 min / 55 €

Meemassaaž parandab verevarustust ja maandab lihaspingeid. Meega masseerimine aitab väljutada organismist jääkaineid ja stimuleerib naha aluskoe ning verevarustuse tööd.

Herb signatuur: kummel, ristikhein, sirel

Aroomimassaaž 60 min / 55 €; 80 min / 65 €

Aroomimassaaž on iidne ravikunst, kus massaaž ühendatakse taimedest saadud tervendava mõjuga. Eeterlikest õlidest tulenev keha, hinge ja vaimu turgutav massaaž on aeglaste sujuvate liigutustega tõhus keha turgutaja. Massaaživõtted on õrnad kuid tõhusad ja kohanduvad ka kõige tundlikuma kliendi vajadustele.

Herb signatuur: mandariin, mänd, mandel, lavendel, sidrun, patchuli, ylang-ylang, kardemon

Idamaine jalatallamassaaž 60 min / 55 €

Idamaine jalatallamassaaž sobib hästi stressi ja vaimse väsimuse vastu, samuti aitab see leevendada mitmeid terviseprobleeme. Hoolitsus algab lõõgastava jalavanniga, millele järgneb aromaatse ja kerget õhetusttekitava palsamiga massaaž.

Herb signatuur: piparmünt, lavendel, kummel

Laavakivimassaaž 60 min / 60 €; 80 min / 70 €

Soojendatud laavakivid koguvad ümbritsevast maailmast tulenevat energiat ja jaotavad seda inimese energeetikaga. Erilised õlid ja lõõgastav soojus moodustavad sünergia, mis annab heaolutunde ja ergutab meeli.

Herb signatuur: ylang ylang, magus apelsin, mandel, oliiv

Näo-, kaela- ja peamassaaž 30 min / 35 €

Näo- kaela- ja peamassaaž on ideaalne võimalus pingete leevendamiseks ja enesetunde parandamiseks. Massaaž võimaldab avastada enda jaoks sügavama tasandi, kus erinevad energiad üksteist vastastikku mõjutavad. Massaažil on sügav ja mitmekülgne kasulik toime, suureneb füüsiline ja vaimne jõudlus ning leevenevad unehäired ja suurenenud ärrituvus.

Herb signatuur: lavendel, päevalill, lagrits, kibuvits

Tšilline selja- ja turjamassaaž 30 min / 35 €

Selja- ja turjapiirkonda koguneb kõige enam pingeid ja selle leevenduseks on meestele kohandatud tõhus massaaž. Massaaživõtted rahustavad lihaspingeid ja üldine enesetunne paraneb. Täiuslikuks muudab hoolitsuse tšilline massaažipalsam, mis lõppnoodina aktiveerib verevarustust ja muudab olemise erksamaks.

Herb signatuur: lavendel, päevalill, kummel, tšilli

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Täpsem info NÕUSTUN