Broneeri online Kinkekaart
Ripsmete ja kulmude hoolitsused

Ripsmete ja kulmude komplekthoolitsus 40 min / 30 €

Ripsmete ja kulmude komplekthoolitsus hõlmab sobiva püsivärviga värvimist ja vajadusel kulmude modelleerimist. Hoolitsuse teeb täiuslikuks musta pärli puudri ekstraktiga mask, mis muudab silmaümbruse elastsemaks ja alandab turseid.

Ripsmete värvimine 15 min / 15 €

Ripsmete värvimiseks kasutatakse pruuni, musta, halli või sinist püsivärvi, mis kestab enamasti 3 nädalat. Silmaümbruse turgutamiseks kasutatakse toitvat ja turgutavat silmakreemi.

Kulmude värvimine 15 min / 10 €

Kulmude välimus mõjutab oluliselt inimese väljanägemist ning seepärast pööratakse aina enam tähelepanu nende värvimisele ja kujundamisele. Kulmude värvimiseks kasutame värvi, mis püsib karval keskmiselt 3 nädalat ja nahal umbes 2 pesu. Lihtne ja mugav viis hoida kulmud hoolitsetud ja korrektsed.

Kulmude korrigeerimine 15 min / 10 €

Korrektselt hooldatud kulmud annavad naturaalselt kauni ja hoolitsetud välimuse. Herb spaas korrigeeritakse kulmujoont pintsetmeetodil või kuuma vahaga. Tulemus püsib orienteeruvalt 2-3 nädalat.

Lash Lift 90 min / 40 €

Lash Lift hoolitsus annab sirgetele ripsmetele kauni pikema ja täidlasema kuju, tõstab ripsmeid kaarjalt üles. Ripsmete lifting ehk tõstmine on väga käepärane tehnika ripsmete välimuse parandamiseks ja ilu rõhutamiseks. Pikaajaline tulemus kestab individuaalselt 3-4 nädalat.

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Täpsem info NÕUSTUN