Broneeri online Kinkekaart
Näohoolitsused

Orgaaniline näohoolitsus ”Sothys” 40 min / 55 €

Värske lõhnaga ekspresshooldus äratab naha ja paneb selle otsemaid särama. Efektiivne uus Sothys Organics ™ orgaaniline näohooldus sobib kõigile nahatüüpidele, isegi tundlikule nahale. Nahk on värskem, epidermis puhtam ja taaselustub kollageeni stimulatsioon, mis annab toniseeritud lõpptulemuse.

Herb signatuur: kask, kuslapuu, päevalill

Hooajaline näohoolitsus “Sothy's” 60 min / 65 €

Sobib kõikidele nahatüüpidele ja nii naistele kui meestele. Kaks korda aastas vahelduseks tavahooldustele pakub Herb Spa välja hooajalise hoolitsuse Pariisist, lähtudes aastaaegadest. Pika talve lõppedes näib nahk väsinud. Kevadel, et alustada uut hooaega peab nahk saama täiendada oma hapniku ja vitamiinide varusid. Sügis-talvel külmaga vajab nahk rohkem niisutust ja kaitset pakase eest. Igal hooajal on hoolduse toodetel kahe puuvilja isuäratav aroom. Koorimine, mask ja lõõgastav massaaž muudavad naha kirkaks. Kiire nahka hapnikuga rikastav hooajaline hooldus on heaks vahelduseks tavahooldustele, muutes naha värskeks.

Herb signatuur: must tee, bergamot, shea

Tundliku näonaha hoolitsus ``Sothy's`` 50 min / 60 €

Hoolitsuse käigus saavutab mitmesugune tundlik või punetav näonahk heaolu ja ühtlase jume. Hoolitsus on loodud tundliku või ärritunud naha loomuliku tasakaalu taastamiseks ja taluvusläve tõstmiseks. Esmase heaolu nahale annab puhastav ja pehmendav ensüümidega mask. Punetust vähendava seerumi järgselt hellitatakse nahka rahustava massaaziga, mille käigus kasutatakse jahedaid portselanlusikaid. Hoolitsuse muudab täiuslikuks sügavalt niisutav ja ülimalt toitvate komponentidega mask.

Herb signatuur: vetikas, aloe vera, papüürus, kummel

Herb ® Express ilurituaal ``Rhea`` 70min / 65€

Express ilurituaal ühendab näohoolitsuse kulmude ja ripsmete komplekthoolitsusega. Nahka uuendav ja niisutav näohoolitsus algab pindmise puhastuse ja koorimisega ning sügavalt lõõgastava aroomispreiga. Mullitava reaktsiooniga OXY mask varustab rakke hapnikuga, jätab naha elastseks ning annab säravama jume. Ulatuslikult nahka uuendav JELLY mask aitab elustada kudesid tänu aktiivainete ja kasvufaktorite kombinatsioonile, lisades nahale tihkust ja elastsust ning vähendades kortsude sügavust. Hoolitsuse lõpetab rahustav kreem ning ergutav aroomisprei.

Herb signatuur: vetikas, aloe vera, papüürus, kummel

Uuendav ja niisutav ekspress näohoolitsus ``Rhea`` 40 min / 55 €

Nahka uuendav ja niisutav näohoolitsus algab pindmise puhastuse ja koorimisega ning sügavalt lõõgastava aroomispreiga. Mullitava reaktsiooniga OXY mask varustab rakke hapnikuga, jätab naha elastseks ning annab säravama jume. Ulatuslikult nahka uuendav JELLY mask aitab elustada kudesid tänu aktiivainete ja kasvufaktorite kombinatsioonile, lisades nahale tihkust ja elastsust ning vähendades kortsude sügavust. Hoolitsuse lõpetab rahustav kreem ning ergutav aroomisprei.

Herb signatuur: puuvill, sinine päsmaslill, pruunvetikas

Sügavalt lõõgastav säraandev näohoolitsus ``Rhea`` 60 min / 75 €

Säraandev ja taaselustav näohoolitsus algab lõõgastava seljamassaaži rituaaliga, mis vabastab pingetest nii ülaselja kui kaela. Järgneb näonaha pindmine puhastus ja sügavalt lõõgastav aroomisprei. Õrnade puuviljahapetega kergelt kooriva ja nahka uuendava DIGITO maski toimeaja vältel teostatakse äärmiselt lõõgastav punktmassaaž peale ja näole. Mullitava reaktsiooniga OXY mask varustab rakke hapnikuga, jätab naha elastseks ning annab säravama jume. Ulatuslikult nahka uuendav JELLY mask aitab elustada kudesid tänu aktiivainete ja kasvufaktorite kombinatsioonile, lisades nahale tihkust ja elastsust ning vähendades kortsude sügavust. Hoolitsuse lõpetab rahustav kreem ning ergutav aroomisprei.

Herb signtuur: raudrohi, kummel, aloe vera, lagrits

Sügavpuhastav näohoolitsus ultraheliga ``Rhea`` 60 min / 60€

Kooriv ja puhastav näohoolitsus algab pindmise puhastuse ja sügavalt lõõgastava aroomispreiga. Nahka pehmendav ja puhastav koorija koos ultrahelihooldusega aitab eemaldada ebapuhtused. Kergelt happeline koorija ahendab poore ja vähendab põletikke. Ulatuslikult nahka uuendav JELLY mask aitab elustada kudesid tänu aktiivainete ja kasvufaktorite kombinatsioonile, lisades nahale tihkust ja elastsust ning vähendades kortsude sügavust. Hoolitsuse lõpetab niisutav ja taastav kreem ning ergutav aroomisprei.

Herb signatuur: kummel, salvei, kofeiin, vetikas

Hapnikuga rikastav vananemisvastane näohoolitsus ``Rhea`` 90 min / 100€

Hapnikuga rikastav vananemisvastane näohoolitsus algab lõõgastava seljamassaaži rituaaliga, mis vabastab pingetest nii ülaselja kui kaela. Järgneb näonaha pindmine puhastus ning sügavalt lõõgastav aroomisprei. Nahka stimuleeriv koorimine koosneb kahest etapist, kus mõjutatakse nahka nii aluselise kui happelise koorijaga, mille järel vabaneb hapnik ja nahk saavutab värske ja uuenenud ilme. Süvakudede näomassaaž parandab verevarustust ja tõstab lihastoonust. Ulatuslikult nahka uuendav JELLY mask aitab elustada kudesid tänu aktiivainete ja kasvufaktorite kombinatsioonile, lisades nahale tihkust ja elastsust ning vähendades kortsude sügavust. Hoolitsuse lõpetab vitamiinirohke pehmendav kreem ja ergutav aroomisprei.

Herb signatuur: macadamia, kummel, mandel

Niisutav näohoolitsus hüaluroonhappega ”Swissline” 60 min / 80€

Swiss Hydra Soothing on sügavalt niisutava toimega näohoolitsus, mis rikastab nahka hapnikuga. Tõhus koorimine 20% glükoolhappe lahusega sobib ideaalselt kortsude ja peenete joonte silumiseks ning pigmentatsiooni vähendamiseks. Hüaluroon- ja algiinhappeid sisaldav segu aitab tõsta stressis ja dehüdreeritud naha veetaset. C-vitamiini ja lootose ekstraktiga puudermask annab sära ja ühtlustab pigmentatsiooni. Võimsa antioksüdantse toimega hoolitsus tagab klaarima jume stressis ja väsinud ning niisutust vajavale nahale.

Herb signatuur: hibiskus, sidrun, päevalill, soja

Kortsudevastane ja pinguldav hoolitsus ”Swissline” 80 min / 115 €

Swiss Collagen Infusion kortsudevastane ja pinguldav hoolitsus sobib ideaalselt tähtpäevade eelseks efekthoolitsuseks. Koheselt jooni ja kortsukesi siluv ning täitev luksuslik hoolitsus näole, kaelale ja dekolteele. Kõrgtehnoloogiline ülikontsentreeritud merekollageeni ja hüaluroonhappe segu parandab niiskuse püsivust, pinguldab ja muudab naha pringimaks.

Herb signatuur: sidrun, soja, päevalill, nisu

Lõõgastav ja rahustav hoolitsus ”Swissline” 50 min / 80 €

Swiss Rescue lõõgastav ja rahustav hoolitsus on stressis ja ärritunud naha esmaabi. Ülimalt turgutav hoolitsus toidab ja taastab tundlikkusele kalduva, reaktiivse ja kuperoosse naha mugavustunde. Rikastab nahka hapnikuga, rahustab ning vähendab selle punetust. Ideaalne valik peale dermatoloogilisi protseduure, mis võivad esile kutsuda ajutist nahaärritust või -punetust.

Herb signatuur: päevalill, sidrun, nisu, soja

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Täpsem info NÕUSTUN